NAŠ CILJ JE SVIM KLIJENTIMA OSIGURATI POVJERENJE I SIGURNOST.


Villa Anny
Villa Anny
Villa Korina
Villa Korina

Sebenico Villas agencija osnovana je 2017. god i od tada smo vodeća agencija za iznajmljivanje i održavanje villa i kuća za odmor u Šibensko kninskoj županiji. 

Svaki oblik menagmenta je upravljanje tj. organizacija s nekim ili nečim. U našem slučaju upravljanje nekretninama prije svega uključuje postavljanje strategija i koordinacija unutar svakog objekta, kako s aspekta iznajmljivanja tako i održavanja nekretnine, kao i koordiniranjem svih nas koji sudjelujemo u održavanja i pripremanja jednog smještajnog objekta za dolazak gostiju. To je svakako jedan zahtjevni timski rad.

Naš obim posla obuhvaća jako puno segmenata jer radimo sistem (ključ u ruke) i gdje vlasnik nekretnine nema nikakvih obaveza prema gostima. Veliki dio našeg obima nažalost ne možete naučiti, već to dolazi s praksom obavljanja ovakve djelatnosti, ali bi se usudili reći da se jednostavno morate roditi za ovaj posao i da ga morate voljeti.

Kao vlasnici ville za odmor uvidjeli smo svu problematiku oko iznajmljivanja i održavanja nekretnine, te smo svojim iskustvo odlučili pomoći vlasnicima nekretnine da uz što manje stresa i vremena dođu do kvalitetnih gostiju kao i da na što jednostavniji način održavaju svoju nekretninu.

Nudimo uslugu iznajmljivanja i održavanja vaše nekretnine, vlasnicima objekata omogućujemo maksimalne prihode uz dobivanje kompletne uslugu koja uključuje opću uslugu održavanja, čišćenja te cjelokupnu administraciju prilikom iznajmljivanja vaše nekretnine. 

Nije bitno da li ste vi domaćin ili manager, gostu je bitno do osjeti gostoprimstvo i da sve ono što je očekivao od vašeg objekta to i dobije, a bolje je svakako da gost dobije i više od očekivanog.

Naša psihologija ugošćavanja je da upoznamo svakog gosta i to čak prije njegovog dolaska, da gostu ponuditi ono što će mu treba tj. što očekuj od nas kao domaćina i od same destinacije. Uloga menagera ili domaćina kako god je nazvali je od presudne važnosti.

Profesionalnim angažmanom i pristupom, opravdavamo povjerenje koji je našim klijentima potreban. Zadovoljstvo klijenata, i gostiju naš je osnovni cilj.

Preuzimanjem vaše nekretnine, vlasnici nemaju nikakvih obaveza prema nekretnini kao niti prema gostima. Uslugu u vašoj nekretnini podižemo na najvišu razinu, što se i odražava na prihode koji vlasnici naših nekretnina ostvaruju.