Usluge

"ključ u ruke"

Nudimo uslugu iznajmljivanja i održavanja vaše nekretnine, vlasnicima objekata omogućujemo maksimalne prihode uz dobivanje kompletne uslugu koja uključuje opću uslugu održavanja, čišćenja  te cjelokupnu administraciju prilikom iznajmljivanja vaše nekretnine.

 
Sebenico Villas radi kompletnu uslugu iznajmljivanja vaše nekretnine, od administracije do oglašavanje nekretnina na preko 50 svjetskih poznatih portala za najam vila i kuća za odmor.

Imamo dugogodišnje iskustvo rada s poznatim svjetskim portalima te poznajemo sisteme kako najkvalitetnije pozicionirati Vašu nekretninu i donosimo vlasnicima nekretnina vrhunsku popunjenost. 

Profesionalnim angažmanom i pristupom, opravdavamo povjerenje koji je našim klijentima potreban. Zadovoljstvo klijenata, i gostiju naš je osnovni cilj.

Preuzimanjem vaše nekretnine, vlasnici nemaju nikakvih obaveza prema nekretnini kao niti prema gostima. Uslugu u vašoj nekretnini podižemo na najvišu razinu, što se i odražava na prihode koji vlasnici naših nekretnina ostvaruju.

 Svi naši klijenti dobivaju link za desktop i mobilnu verziju našeg programa gdje vlasnik nekretnine u svakom momentu možete pratiti sve rezervacije i cijene vaše nekretnine. 

Usluga iznajmljivanja obuhvaća:

 • fotografiranje vaše nekretnine
 • booking s najpoznatijim svjetskim agencijama
 • komunikaciju s gostima
 • dočekivanje i ispraćaj gostiju
 • upis gostiju u e-visitor
 • kao i druge administrativne obaveze koje nastaju prilikom iznajmljivanja

Brinemo se o vašim gostima tijekom cijelog njihovog boravka. 


       Održavanje nekretnina


Svi naši objekti su pomno birani prije uključenja u naš program. Brinemo se o vašoj nekretnini prije, za vrijeme i nakon boravka gostiju.

Sebenico Villas nudi svojim klijentima kompletnu uslugu održavanja i organizacije Vaše nekretnine za dolazak gostiju.

Vašu nekretninu detaljno čistimo i priprema za svakog novog gosta. Održavamo vaš bazen kontroliramo vodu u bazenu kao i usluga konzerviranje i otvaranje bazena. 

Preuzimanjem vaše nekretnine, vlasnici nemaju nikakvih obaveza prema nekretnini kao niti prema gostima. Uslugu u vašoj nekretnini podižemo na najvišu razinu, što se i odražava na prihode koji vlasnici naših nekretnina ostvaruju. 

Osnovna usluga održavanja obuhvaća:

 • čišćenje nekretnine te detaljno pripremanje nekretnine za dolazak gostiju
 • pranje i peglanje posteljine
 • čišćenje okoliša
 • održavanja bazena te kontrola vode u bazenu
 • priprema paketa dobrodošlice za goste                                                              Usluge održavanja bazena.         Čišćenje površina pružamo isključivo profesionalnim alatima i sredstvima za čišćenje. 


NAŠ CILJ JE SVIM KLIJENTIMA OSIGURATI POVJERENJE I SIGURNOST.