Politika kolačića

Da bi ova web stranica ispravno radila i poboljšala vaše iskustvo pregledavanja, ova stranica mora pohraniti malu količinu podataka na vaše računalo ili pristupiti tim već pohranjenim podacima (takozvane datoteke kolačića ili "kolačići"). Preko 90% svih internetskih stranica koristi ovu praksu, ali prema propisima Republike Hrvatske i Europske unije dužni smo tražiti vašu privilegiju prije spremanja kolačića. Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu "kolačića". Blokiranjem "kolačića" i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke od njegovih značajki neće vam biti dostupne.


Što su kolačići?

Kolačić (kolačić - u daljnjem tekstu: "kolačić (i)" predstavljaju informacije koje web stranica koju Korisnik posjećuje pohranjuje na korisnikovom računalu. Kolačići obično pohranjuju korisničke postavke i postavke web stranice poput željenog jezika ili adrese. Nakon što korisnik posjeti isti Web Ponovno pregledavač ponovno šalje kolačiće te web stranice, što omogućuje prikazivanje podataka prilagođenih potrebama korisnika.

Kako bi se osiguralo da web stranica www.sebenico-villas.com radi ispravno, daljnja poboljšanja i poboljšanja korisnikova iskustva pregledavanja, web stranica www.sebenico-villas.com pohranjuje malu količinu podataka (kolačiće) na računalo korisnika.

Korištenjem web stranica www.sebenico-villas.com bez mijenjanja postavki uskraćivanja pristanka za pohranu kolačića na korisnikovo računalo, Korisnik pristaje na upotrebu i pohranu kolačića na svom računalu. Ako se korisnik ne složi s pohranom kolačića, spremanje kolačića na njegovom računalu bit će onemogućeno, ali korisnik će i dalje moći pregledavati web stranicu www.sebenico-villas.com , iako neke od njegovih funkcija neće biti dostupne njemu.


Kako www.sebenico-villas.com  koristi kolačiće?

Web stranica www.sebenico-villas.com može koristiti i pohranjivati ​​kolačiće na Korisnikov uređaj. Kolačiće koristimo da bismo saznali kada i kako Korisnik koristi web stranicu www.sebenico-villas.com, a sve u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja i pružanja relevantnijeg oglasa za korisnika. Kolačiće koristimo u nekoliko svrha. Koristimo kolačiće pod nazivom "Osnovni kolačići" kako bismo omogućili normalno funkcioniranje web stranice www.sebenico-villas.com, pregled sadržaja i zadovoljili sve tehničke preduvjete za normalno funkcioniranje web mjesta. Kolačići koji nisu bitni, ali uvelike utječu na korisničko iskustvo na www.sebenico-villas.com nazivaju se "statistički kolačići". Omogućuju nam praćenje i analizu prometa na web mjestu kako bismo mogli saznati koliko su učinkovite naše marketinške aktivnosti ili na koji se način web mjesto koristi.


Osnovni kolačići

Osnovni kolačići potrebni su za normalno prikazivanje i rad web mjesta www.sebenico-villas.com. Korisniku omogućuju cjelovit prikaz web stranice, njezinog sadržaja i svih njegovih funkcija. S obzirom da su ovi kolačići neophodni za funkcioniranje web mjesta, ne mogu se onemogućiti na samom web mjestu, ali ih korisnik može izbrisati ili blokirati u postavkama svog web preglednika.


Statistički kolačići

Web stranica www.villa-sebenico.com koristi statističke kolačiće za praćenje ukupnog prometa i analizu kako korisnici koriste web stranicu. Na primjer, prikupljamo i analiziramo podatke o posjetima web mjestu, ispunjenim obrascima, vremenu provedenom na nekim podstranicama www.sebenico-villas.com , uređajima koji se koriste i internetskim preglednicima, zemljopisnim lokacijama, načinu korištenja i ponašanju korisnika na web stranica. Uz to, statistički kolačići također se koriste za analizu učinkovitosti marketinških aktivnosti. Informacije prikupljene na temelju ovih kolačića pomažu nam u optimizaciji web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.


Mogu li se onemogućiti kolačići?

Upravljanje ili onemogućavanje kolačića moguće je u postavkama kolačića, a odnosi se na statističke i marketinške kolačiće, dok se osnovnim kolačićima upravlja putem postavki internetskog preglednika korisnika.

Za informacije o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik koji koristite.

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • MS Internet Explorer
  • Opera
  • Apple Safari ....

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke funkcije na web mjestu.

Korisnik i dalje može pregledavati i koristiti web stranicu www.sebenico-villas.com ako je pohrana kolačića onemogućena ili blokirana, ali postoji mogućnost da određene opcije ili funkcije web stranice neće biti dostupne.


Kakve kolačiće koristi www.sebenico-villa-com?

Neki se kolačići uklanjaju s vašeg računala zatvaranjem internetskog preglednika. Oni koriste privremene web stranice za pohranu privremenih podataka kao što su: LANG_TAG, PHPSESSID, PH_HPXY_CHECK, cookies_enabled

Ako koristite našu web stranicu bez promjene postavki preglednika, pretpostavit ćemo da se slažete s primanjem svih kolačića s naše web stranice. Većina preglednika nudi mogućnost brisanja pojedinačnih kolačića, uključujući kolačiće s naše web stranice.

Postoje vanjske usluge koje korisniku mogu spremiti ograničene kolačiće. Ove web stranice ove kolačiće nisu spremile ili su ih pohranile kako bi vanjska usluga bila povezana sa stranicom i služi normalnoj funkciji prikazivanja neke funkcionalnosti i / ili statistike praćenja. Vanjske usluge korištene na ovoj stranici postavljaju određene kolačiće kao što su prikaz karte, prikaz fontova i slično: 1P_JAR / google.com, APISID / google.com, HSID / google.com, NID / google.com, SID / google.com , SIDCC / google.com


Koje podatke www.sebenico-villas.com prikuplja pomoću kolačića?

Kako bi pohranio i koristio kolačiće, www.sebenico-villas.com prikuplja i obrađuje sljedeće korisnikove podatke: IP adresa, korištenje web stranice i podaci o ponašanju i navikama korisnika.


Gdje pronaći više informacija o kolačićima?

Ako imate dodatnih pitanja o kolačićima ili kako web stranica www.sebenico-villas.com prikuplja i koristi kolačiće, kontaktirajte nas na info@sebenico-villa.com.

                                                                                                                   Posljednji amandman: 04.11.2020